E Hënë, 19 Shkurt 2018

UKTMungesa e energjisë ka sjellë edhe nderprerje të furnzimimit me ujë të pijshëm të disa zonave në periferi të Tiranës.

Më shumë...

dritatNjë zjarr ka përfshirë nënstacionin e Kasharit duke djegur  20 fidera të cilat furnizojnë me energji elektrike zonën periferike te Tiranës.

Më shumë...

rrruga me boreSituata e rrugeve duket se po shkon drejte përmirëismit pas ndërprerjes së reshjeve te debores, por sërish në disa akse ne veri te vendit drejtuesit e mjeteve duhet te kene kujdes sepse ka prezence te akullit edhe pse firmat po hedhin krip e skore, nuk mungojne ererat e forta. Me problematike paraqiten qarku e Dibres edhe i Shkodres ku ka prezence te madhe te ngricave
Qarku Tirane
Me zinxhirë qarkullohet vetëm në segmentin e fundit të këtij aksi Qafë Mollë – Bizë.
Me zinxhirë qarkullohet edhe në segmentin Vilat Qeveritare – Antena Dajt.
Në segmentin e  Qafë Krrabës,  kalohet me zinxhirë
Qarku Durres
Në Qafë Shtamë dhe në Sarisalltik qarkullimi bëhet me zinxhirë.
Qarku Elbasan
Në Elbasan – Gjinar, qarkullimi bëhet me zinxhirë
Në aksin Librazhd – Steblevë,  segmenti  Lunik -  Steblevë  qarkullimi kryhet  pjesërisht me zinxhirë për shkak të ngricave.  
Në segmentin Gramsh - Molla Grabovë, qarkullimi bëhet me zinxhirë.
Qarku Berat
Aksi Berat – Gllave – Antena, rekomandohen zinxhiret
Qarku Vlore
Aksi Qafa e Dushkut – Kuç,  qarkullohet me zinxhirë
Qarku Gjirokaster
Në aksin Valare - Erind – Çajup, segmenti Valare – Çajup kalohet me zinxhirë. Segmenti Erind - Çajup  me zinxhire
Aksi Përmet – Çarshovë, qarkullimi kryhet me zinxhirë
Qarku Korce
Në këtë qark, qarkullohen me zinxhirë vetëm akset:  Ersekë – Leksovik,  Korçë – Voskopojë, K/Boboshticë – Dardhë.
Qarku Lezhe
Qarkullimi kryhet pa zinxhirë, por me kujdes, në segmentin Reps – Tuneli Thirrë, në të gjitha korsitë.
Qarku Kukes
Në aksin Tuneli Kalimashit – Dogana Morinë, qarkullohet pa zinxhirë.
Edhe aksi Krumë – Qafë Prush, Plepa – Kam  ka rreth 10 cm borë Qarkullimi kryhet pa zinxhirë
Qarku Diber
Në aksin Kuben - Vasie, , qarkullimi rekomandohet pjesërisht  me zinxhirë.
Në aksin Peshkopi - Qafë Drajë, mjetet borepastruese janë në gadishmëri. Aksi është i hapur, qarkullimi bëhet me zinxhirë.
Në aksin Ura e Qytezës – Zerqan, Ura e Cerenecit - Steblevë, qarkullimi bëhet me zinxhirë.
Në aksin Qafë Bualli - Krastë, qarkullimi bëhet me zinxhirë. Është hedhur kripë për shkak të ngricave.
Qarku Shkoder
Në aksin K/Hadroj – Qafë Benë – Rrëshen ka  30cm borë.   Mjetet borëpastruese janë në punë. Aksi është i hapur. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë
Nuk ka probleme ne qarkullim në aksin Hani i Hotit – Tamarë. Është hedhur kripë nga firma kontraktore.  Mjetet janë në gadishmëri dhe po punojnë pa ndërprerje. Qarkullimi kryhet me  zinxhirë.
Qarkullimi kryhet me zinxhirë vetëm në segmentin rrugor Qafë Shllak – Uji i Ftohtë (rreth 4 km). Pjesa tjetër e aksit qarkullohet pa zinxhirë.
Në aksin Qafë Mali – Fierzë, mjetet borëpastruese janë duke bërë pastrimin e aksit. Aksi është i hapur. Qarkullimi kryhet  me zinxhirë. Ka prani erërash të forta
Kalimi në Koplik – Dedaj – Vrith kryhet pa zinxhirë. Në segmentet Dedaj – Bogë dhe Vrith – Razëm po bëhet hedhja e kripës për shkak të ngricave. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë .
Q.Qele-Gomsiqe 20 cm borë, segmenti Gomsiqe-Pukë 40 cm borë, segmenti Pukë –Fushë  Arrëz  50 cm borë. Aksi është i hapur. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë  në segmentin Q.Qelë - Pukë- F,Arrëz, për shkak të temperaturave të ulëta dhe ngricave në rrugë. 

Më shumë artikuj...

Faqe 4 nga 638

4

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: