E Hënë, 16 Tetor 2017

gripi stinVdekja e një femije 2-vjecar nga Lezha ndodhur ne datën 17 janar shënon viktimen e pesë të gripit stinor. Rasti i humbjes së jetës së fëmijës ëhstë konfirmuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Më shumë...

zinxhiriRikthehen sërish në vend reshjet e borës, edhe pse jo me intesitet të lartë,të cilat kanë mbuluar Kukësin, Shkodren, Dibren, Elbasanin dhe Korçën. Akset nacionale janë plotësisht të qarkullueshme dhe vetëm në ndonjë segment ka nevojë për përdorimin e zinxhirëve.

Më shumë...

UKTMungesa e energjisë ka sjellë edhe nderprerje të furnzimimit me ujë të pijshëm të disa zonave në periferi të Tiranës.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 3 nga 638

3

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: