E Enjte, 22 Shkurt 2018

veliaj-12Harta administrative dhe kufijte e njësive bashkiake në Tiranë do të ndryshojnë së shpejti. Për këtë arsye bashkia do ti dergojë parlamentiti te ri nje ligj i cili u lejon njësive administrative ne kryeqytet që të ndryshojne kufijte e tyre që qytetarët të marrin shërbimet ne njesinë bashkiake me te afërt me vendbanimin e tyre.

Më shumë...

33719077183 67dae033d8 kBashkia e Tiranës nisi sot zbatimin e programit social të strehimit për kreditë e buta për blerjen e një shtëpie, duke marrë përsipër të subvencionojë interesat e tregut bankar.

Më shumë...

pataVërtetohet prania e gripit të shpendëve në Shqipëri. Ky lajm është bërë i ditur nepermjet një njoftimi nga konsulenti në  Veterinarinë e Epidemiologjisë. Sipas të dhenave thuhet se në rajonin e Ballkanit sëmundja ka prekur tashmë Greqinë, Maqedoninë, Maln e Zi, Serbinë, Bosnie-Hercegovinën, Kroacinë, Bullgarinë, etj.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 2 nga 638

2

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: