E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

Veliaj ne rrugen  Hermann Gmeiner 1Dy vjet pasi përuroi si ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë shkollën profesionale të teknologjisë së informacionit “Hermann Gmeiner”, kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, u rikthye në fshatin Sos për nisjen e punimeve për ndërtimin e rrugës që mban të njëjtin emër.

Më shumë...

susane-gjermaneArsyeja se pse të rinjtë shqiptarë largohen nga vendi është papunësia. 1/3 e të rinjëve sipas ambasadores gjermane ne Tiranë Susanne Schuetz rezulton te jene te pa punë, teksa nga muaji janar i këtij viti deri tani kanë aplikuar për të shkuar drejt gjermanisë për një vend pune 800 shqiptare.

Më shumë...

Lame-ne-komisionin-e-ligjeve.-dt-26.05.2015Tenderat per matjet e vleresimit ne vleresimit te ndertimeve ne procesin e legalizimit jane bere shkak per debate ne komisionin e veprimtarise prodhuese ku ishte i thirrur kete te marte kreu i ALUIZNI-t Artan Lame.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 638

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: