E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

bashaSiparin e festimeve te dites se veres kryebashkiku Basha,  e ka hapur me viziten e tije  ne panairin  e produkteve shqiptare ne pedonalen “Murat Toptani”. Gjate fjales se tije kryebashkiaku Basha theksoi se  Tirana, ka hapur dyert dhe zemrën për t`i ofruar qytetareve  shansin për të festuar ditën e largimit të dimrit dhe ardhjes së pranverës. Ndërsa e cilësoi panairin si hapin e parë për të evidentuar potencialin e rrallë për të prodhuar produktë cilësore ai i bëri thirrje biznesmenëve të kreditojnë biznesit e tyre .
Kete panair me prodhime shqiptare e pershendeti edhe ministri I Bujqesise, Genc Ruli.

Më shumë...

Faqe 638 nga 638

638
Tjetra
Fund

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: