E Martë, 27 Qershor 2017

dark-chocolate3Prej disa ditësh në website të ndryshme ka nisur të qarkullojë një studim shkencor i realizuar në Shtetet e Bashkuara nga Beatris Golomb e Universitetet të Kalifornisë në San Diego, e cila së bashku me disa kolegë të saj kanë arritur në përfundimin se konsumi i rregullt i çokollatës të ndihmon në ruajtjen e peshës.

Më shumë...

tirana2Bashkia e Tiranës vijon  punën për mbjelljen e pemëve në disa zona të kryeqytetit. Aksioni për  mbjelljen e tre  mijë pemëve të reja gjatë muajve Mars-Prill ka vijuar edhe në njësinë bashkiake numer 6 në zonën e kombinatit. 

Më shumë...

qendra2 Qëndra toksikologjike për rehabilitimin e përdoruesve të drogës është zhvendosur nga Spitali Ushtarak në QSUT. Në ceremoninë e ingaurimit të klinkës së re ishte i pranishëm ministri Petrit Vasili së bashku me mjekë toksikologë dhe drejtues të qendrave që ofrojnë terapi.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 636 nga 637

636

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: