E Hënë, 16 Tetor 2017

spitallaEdhe pse reshjet e shiur kanë pushuar gjatë ditës së mërkure sërish ka pasur porbleme me furnizimin me energji elektrike.

Më shumë...

jUGU PERMBYTJE  22 15Ndërprerja e reshjeve të shiut gjatë ditës së mërkurë duket se ka sjellë përmirësimin e situatatës. Madje edhe prurjet e lumit Vjosë janë ulur duke mos krijuar probleme përmbytjesh në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier. 

Më shumë...

lumi-matReshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme edh ene furnizimin me energji elektrike.  Sipas ministrisë së Energjisë mësohet se ne linjen e tensionit të lartë ekziston një situatë problematike në nënstacionin e Kuçit pasi linja 35 kV Smokthinë-Kuç është stakuar për shkak defekti. Zona e prekur është Kuçi dhe Kallarati.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 7 nga 638

7

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: