E Enjte, 27 Prill 2017

jUGU PERMBYTJE  22 15Ndërprerja e reshjeve të shiut gjatë ditës së mërkurë duket se ka sjellë përmirësimin e situatatës. Madje edhe prurjet e lumit Vjosë janë ulur duke mos krijuar probleme përmbytjesh në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier. 

Më shumë...

lumi-matReshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme edh ene furnizimin me energji elektrike.  Sipas ministrisë së Energjisë mësohet se ne linjen e tensionit të lartë ekziston një situatë problematike në nënstacionin e Kuçit pasi linja 35 kV Smokthinë-Kuç është stakuar për shkak defekti. Zona e prekur është Kuçi dhe Kallarati.

Më shumë...

permbytjeNisur nga situata e krijuar për shkak të intensitetit shumë të lartë të reshjeve gjatë paradites së sotme, Bashkia e Tiranës gjen rastin t’u bëjë thirrje qytetarëve të saj që të ulin sa të shumë qarkullimin gjatë orëve në vijim, si dhe të shmangin frekuentimin e brigjeve të lumenjve në zonat periferike, që paraqesin rrezikshmëri.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 636

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: