E Hënë, 19 Shkurt 2018

bora ne tiraneDebora se bashku me bardhesine ka sjelle edhe entuziazmin tek kryeqytetasit te cilet  kane sfiduar temperaturat e ulta  per te shijuar disa momente ne debore duke  luajtur  apo edhe bere foto.

Më shumë...

 

bore-gjirokaster-11dhjetorNë të gjithë vendin reshjet e dëborës dhe temperaturat poshtë zeros kanë shkaktuar vështirësi sidomos në qarkullimin e automjeteve.

Më shumë...

 

bora mbulonnNë të gjithë vendin vijojnë kushtet e rënduara të motit me temperatura disa shkallë poshtë zeros, që kanë shkaktuar probleme në jetën dhe aktivitetin e përditshëm të njerëzve.  Problemet kryesore janë krijuar në qarkullimin në rrugë dhe në mjaft qytete, edhe në furnizimin me ujë të pijshëm dhe energji elektrike. Ngricat në rrugë, akulli i krijuar, bora e hedhur për shkak të erës së fortë janë një problem i vazhdueshëm për drejtuesit e mjeteve. 

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 638

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: