E Enjte, 22 Shkurt 2018

klosiNë saj të projektit të lançuar nga ministria e mjedisit për pastimin e shqipërisë, drejtuesi i këtij instiucioni Blendi Klosi ka ashpërsuar tonet me inspektorët e tij, duke kërkuar nga ata që të jenë në shërbim të qytetarit, dhe jo të abuzojnë me detyrën. Duke I cilësuar inspektorët mjedisor si pararoja e mbajtjes pastër të mjedisit, Klosi shtoi se duhet të raportohet çdo krim mjedisor në Shqipëri.
Blendi Klosi theksoi më tej se çdo biznes që kërkon të pajiset me leje mjedisore do ta ketë aplikimin online, duke bërë kështu që të shmangen burrokracitë.
Më datë 16 dhjetor, ministia e mjedisit do të testojë inspektorët, për të parë se kush Meriton të qendrojë në punë dhe kush nuk i plotëson kriteret

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: