E Hënë, 22 Janar 2018

veliaj-12Harta administrative dhe kufijte e njësive bashkiake në Tiranë do të ndryshojnë së shpejti. Për këtë arsye bashkia do ti dergojë parlamentiti te ri nje ligj i cili u lejon njësive administrative ne kryeqytet që të ndryshojne kufijte e tyre që qytetarët të marrin shërbimet ne njesinë bashkiake me te afërt me vendbanimin e tyre. Sipas kryetarit te bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, kjo kërkese behet në këtë kohe pasi pas dy vjetesh i jepet mundesia bashkise të realizojë ate sipas ligjeve ne fuqi. Në takimin “Tirana dy vjet zgjuar” ku këtë herë Erion Veliaj ka bërë bilancin e njesisë administrative nr 6 në Kombinat është shprhur se në këto dy vjet bahskia i ka dhene prioritet femijeve te cerdheve dhe shkollave.
Ai premtoi që në fund të veres varrezat e sharrës do të jene murale dhe të transformuara. Erion Veliaj ka shtuar se ka nisur rikonstruksioni i bllokut Misto Mame, teksa ka siguruar qytetaret që nuk do te prishet asnje banesë.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: