E Hënë, 19 Shkurt 2018

bora ne tiraneDebora se bashku me bardhesine ka sjelle edhe entuziazmin tek kryeqytetasit te cilet  kane sfiduar temperaturat e ulta  per te shijuar disa momente ne debore duke  luajtur  apo edhe bere foto.

Ata qe i gezohen me shume nuk jane vetem femijet por edhe te rriturit te cilet shprehen se renia e debores  eshte nje fenomen i rralle  per qytetin ne Tiranes  dhe per kete arsye edhe deshira per te shijuar pamjet ka qene me e madhe. 
Veshtiresit  ne ecje  apo edhe ne qarkullimin e makinave duket se jane shtuar  pasi  ne trotuare apo dhe rruge  vihet re nje shtim i akullit qe e ka bere qarkullimin te veshtire. Aksidentet nga debora jane shenuar qe ne mbremjen e se merkurres ku disa makina jane perplasur ne autostraden Tirane- Durres si edhe nje autobus i linjes se unazes  eshte perplasur me nje  makine ne zonen prane medresese se Tiranes . 

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: