E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

2Në vijim të aksionit Task-Forcë për identifikimin dhe shkëputjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm, Bashkia e Tiranës, shoqeria e Ujësjellës- Kanalizimeve të ndihmuar nga Policia e Shtetit si edhe Policisë Bashkiake, monitoruan në terren situatën ku puna u përqendrua në zonën e Yzberishtit, Babrrusë, Rr. “Dhimitër Kamarda”, Rr. “Ali Demi”, zona e ish-Parkut të Autobusëve, e të tjerë.

Më shumë...

zjarrrNë një kohë kur temepraturat pritet të shkojnë 40 graë ditën e shtune, sipas emergjencave civile janë shfaqur 11 vatra zjarri gjatë 24 orëve të fundit në disa qarqe të vendit si Tiranë, Shkodër, Dibër, Fier, Berat dhe Elbasan.

Më shumë...

veliaj-12Harta administrative dhe kufijte e njësive bashkiake në Tiranë do të ndryshojnë së shpejti. Për këtë arsye bashkia do ti dergojë parlamentiti te ri nje ligj i cili u lejon njësive administrative ne kryeqytet që të ndryshojne kufijte e tyre që qytetarët të marrin shërbimet ne njesinë bashkiake me te afërt me vendbanimin e tyre.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 638

Fillimi
Para
1

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: