E Hënë, 19 Shkurt 2018

nicole-scherzingerNicole Scherzinger është shprehur se dëshiron të martohet me të dashurin e saj Lewis Hamilton dhe të krijojë familje me të.

Më shumë...

Rihanna-01Rihanna po mundohet të bindë Ashton Kutcher për të kaluar verën me të në Londër. Këngëtarja nga Barbados i ka kërkuar aktorit që të qëndrojë në Angli gjatë Qershorit dhe Korrikut,

Më shumë...

Faqe 163 nga 163

163
Tjetra
Fund

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: