E Hënë, 19 Shkurt 2018

gjyshe-33-vjeceEshte gjyshja me e re ne moshe. Madje Corrie Rowland tashme është edhe gjyshja më e re në Britaninë e Madhe.

Më shumë...

xhaka-fbGranit Xhaka e ka nisur ditën me ndjenja të mëdha patriotike.

Më shumë...

aktori-i-ldquo-50-shades-of-grey-rdquo-jam-b-euml-r-euml-ekspert-p-euml-r-lidhjen-e-femrave-foto-16 hdAutorja e trilogjisë “50 Shades of Grey”, Erika Mitchell, e njohur si E.L. James ka rishkruar historinë e Christian dhe Ana Steele, por nga perspektiva e Christianit.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 163

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: