E Premte, 15 Dhjetor 2017

rita-ora“Krenaria është në gjakun tim. Unë jam shqiptare, kështu që krenaria është brenda meje”. Kështu ka thënë Rita Ora për revistën e mirënjohur botërore Marie Claire.

Më shumë...

Kardiashian-keniKim Kardashian dhe Kanye West u drejtuan për në “vendin më të lumtur në tokë” për ditëlindjen e dytë të vajzës së tyre North.

Më shumë...

Kate-GeorgAi ishte qendra e vëmendjes në pallatin Buckhingam. Të gjithë sytë ishin tek princ George gjatë një shëtitje familjare.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 7 nga 163

7

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: