E Premte, 15 Dhjetor 2017

BN-JO529 Greece M 20150727114356Ish trojka eshte ne Athine per te nisur negociatat per nje plan te trete ndihmash per Greqine, ndersa kryeministri grek Aleksis Tsipras u ka drejtuar nje apel per unitet partise se tij Syriza, mbi te cilen rendon hija e percarjes pas revoltes se fraksionit ekstremisht te majte qe kundershtoi marreveshjen mbi programin e ri te ndihmave.

Më shumë...

kumanov lagjaPas vlerësimit të dëmeve të shkaktuara gjatë përleshjeve të 9 dhe 10 majit në Lagjen e trimave Kumanovë, gjatë fundjavës edhe zyrtarisht në llogaritë e familjeve, janë derdhur mjetet financiare në formë kompensimi për dëmet e shkaktuara.

Më shumë...

ambasAmbasadori i ardhshëm holandez në Serbi, Laurent Luis Stokvis ka thënë që vendi i tij në princip nuk do të jetë kundër pranimit të Kosovës në UNESCO.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 505

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: