E Premte, 15 Dhjetor 2017

varrosen-viktimat-e-p-euml-rmbytjeve-5-dhe-6-gushti-dit-euml-zie-n-euml-tetov-euml hdPas përmbytjeve të mëdha, me të cilat u përball Tetova dhe fshatrat përreth, jeta tashmë ka filluar të normalizohet. Kanë nisur të pastrohen rrugët, që lidhin qytetin me malësinë e Tetovës, që ishte edhe pjesa më e goditur nga përmbytjet.

Më shumë...

 

fatos rekaAmbasadori i Shqipërisë në Maqedoni Fatos Reka vizitoi zonat e goditura nga përmbytjet që shkaktuan pasoja të rënda në Tetove ku pati edhe humbje ne njerëz. 

Më shumë...

 84507584 84507583Renia ne pikiate e titujve bankare e con Bursen e Athines ne kuota edhe me te uleta ne diten e dyte rradhazi pas te hapjes se saj. Treguesi i burse qe diten e hene regjistroi 16.2% pas 5 javesh pezullim total te aktivitetit mbetet serish brenda niveleve negative per shkak te humbjeve te kater institucioneve kryesore te kreditimit.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 8 nga 505

8

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: