E Premte, 15 Dhjetor 2017

bisede thSerbia vazhdimisht mundohet ta paraqes vetën sikur të ishte engjëlli i rajonit, ndërsa provokimet për situata tensioni në rajon vijnë nga fqinjët.

Më shumë...

prok e kosoves e arrestuarVaide Badivuku, prokurore e disa rasteve të rënda në Mitrovicë, është arrestuar ndërsa në çantën e saj janë gjetur 5 mijë euro, nga gjithsej 22 mijë sa ajo i kishte marrë ryshfet për një rast që po e hetonte.

Më shumë...

kk3-640x355Mijëra emigrantë kanë rifilluar udhëtimin e tyre për në veri pasi Maqedonia hapi kufirin me Greqinë. Shumë emigrantë ishin ndaluar në kufi për ditë me radhë pasi Maqedonia shpalli gjendjen e emergjencës dhe ndaloi kalimin.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 505

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: