E Enjte, 22 Shkurt 2018

1442828747tsipras-fitorePer te treten here ne nje vit politik, Aleksis Tsipras siguron besimin e zgjedhesve greke, pasi Syriza fiton zgjedhjet e parakohshme legjislative me nje vantazh te theksuar kundrejt konservatoreve te Demokracise se Re.

Më shumë...

thaci-655x356Ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se nuk do të lejojë që historia kombëtare e Kosovës të rishkruhet, “për të mjegulluar vijat midis viktimës dhe agresorit”, shkruan Qendra për Informimin e Kosovës.

Më shumë...

refugjatttSë paku 7.000 refugjatë - burra, gra dhe fëmijë, kanë hyrë natën mes të shtunës dhe të dielës nga Maqedonia nëS erbi, kumtoi UNHCR, duke shtuar se presin numër edhe më të madh të emigrantëve.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 505

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: