E Hënë, 22 Janar 2018

opozita-bllokon-foltoren-e-kuvendit-t-euml-kosov-euml-s 2 hdDeputetë të Opozitës edhe sot gjithashtu kanë bllokuar foltoren e Kuvendit të Kosovës. Aty shihen kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i VV-së, Visar Ymeri, si dhe deputetë tjerë të këtyre dy partive dhe nga Nisma për Kosovën. Deputetë të Opozitës edhe sot gjithashtu kanë bllokuar foltoren e Kuvendit të Kosovës. Kuvendi i Republikës së Kosovës sot është paraparë të vazhdojë seancën plenare, me pikat e papërfunduara nga mbledhja e 17 shtatorit. Në rend dite të kësaj seance janë shqyrtimet e dyta të projektligjeve për Letërnjoftimin dhe për Treguesit gjeografikë dhe për emërtimet e origjinës. Gjithashtu sot pritet të bëhet edhe emërimi i anëtarëve të Këshillit për Ndihmë Juridike Falas, si dhe i një anëtarit të Komisionit për Kërkesa Pronësore. Në rend dite është edhe formimi i Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e një anëtari të Bordit të RTK-së nga komuniteti serb.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: