E Martë, 22 Gusht 2017

anetaretAshtu sic edhe politika është në krizë dhe e percarë kjo situatë tashmë është krijuar edhe ne instiucionin kryesor, Komisionin Qendror te Zgjedhjeve.Tre anëtarët e ketij komisionin Hysen Osmanaj,Klement Zguri,Vera Shtjefni janë në të njëjëtn linjë si opozita dhe deklarojnë se afati i fundit i regjistrimit të listave ishte 28 prilli në mesnatë dhe jo 29 prilli.

Më shumë...

ministria-e-jashtme-768x426Vendimin e gjykates së Komlarit ne Francë, e cila ka lënë të lirë Ramush Haradninajn duke rrezuar në këtë mënyrë Serbine për ta ekstraduar në këtë shtet, kanë ardhur edhe ragimet nga politika shqiptare.

Më shumë...

metaaPas dështimit te nderhyrjes së negociatorëve të huaj për të zgjidhur krizën e thelle politike në vendin tone e cila po shkon drejt një kolapsi, kryetari i Kuvendit Ilir Meta ka bërë një tjeter hap për ti hapur driten jeshile arritjes së një marreveshje. 

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 4 nga 2267

4

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: