E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

grosruck-4102011-1Zëvendës Presidenti i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, Wolfgang Grossruck, deklaron se sistemi elektoral shqiptar nuk duhet ndryshuar plotësisht. Pas vizitës në zyrën e kryetares së kuvendit, Grossruck shprehet se ka marrë garanci që maxhoranca është e gatshme të negociojë për reformën zgjedhore dhe paketën 10 pikëshe Rama.

Më shumë...

Faqe 2268 nga 2268

2268
Tjetra
Fund

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: