E Martë, 27 Qershor 2017

vlcsnap-error167Pas publikimit të emrave të ministrave të rinj dhe zv/kryeministrit të propozuar nga Partia Demokratike, presidenti i Republikës Bujar Nishani ka dekretuar sot emërimet e tyre. Këto emra pritet të miratohen sot në seancën e jashtëzakonshme që do të mlidhet në orën 18:00.

Më shumë...

1494240436ramaBrenda këtij viti shqipëria do të ketë linjë e saj ajrore. Ka qënë vetë kryeministri Edi Rama që ka bërë të ditur objektivin, i cili do te permbushet me ndihmën e qeverisë Turke.

Më shumë...

anetaretAshtu sic edhe politika është në krizë dhe e percarë kjo situatë tashmë është krijuar edhe ne instiucionin kryesor, Komisionin Qendror te Zgjedhjeve.Tre anëtarët e ketij komisionin Hysen Osmanaj,Klement Zguri,Vera Shtjefni janë në të njëjëtn linjë si opozita dhe deklarojnë se afati i fundit i regjistrimit të listave ishte 28 prilli në mesnatë dhe jo 29 prilli.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 2 nga 2266

2

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: