E Dielë, 25 Qershor 2017

manjaniKryeministri Edi Rama shkarkon nga detyra e ministrit te drejtësisë Ylli Manjani dhe në  vend të tij emërohet Petrit Vasili.

Më shumë...

gjykata-kushtetueseGjykata Kushtetuese zbardh vendimin prej 50 faqesh te 22 dhjetorit te 2016, ku rrëzoi kërkesën e Partisë Demokratike për ligjin e Vettingut.

Më shumë...

gjoshaÇelsi që BE të hap deren për Shqipërinë është zbatimi i refromës në drejtësi e ne vecanti ligjin e vettingut.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 2266

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: