E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

komisioniKryeparlamentari Ilir Meta thërret sërish Kuvendin në një seancë të jashtëzakonshme në datë 18 prill, për ngritjen e komisionit “ad hoc” me 12 anëtarë. Ora 16.00 e 13 prillit do të jetë afati i fundit i të gjitha palëve politike për të dorëzuar kandidaturat për anëtarë të këtij komisioni.

Më shumë...

rama-20Kryeministri Edi Rama është dekoruar në Francë me titullin Komandant i Legjionit të Nderit. Lajmin e beri të ditur vet kryeministri në një postin me Twitter. 

Më shumë...

basahaaDemokracia në Shqipëri është në rrezik të madh, ndërsa kryeministri i majtë Edi Rama ka lejuar lulëzimin e krimit dhe korrupsionit. Kjo është deklarta e kryetarit te PD Lulzim Basha në një intervise te dhene për Breitbart News, një portal amerikan i cili cilëoshet si media pranë presidentiti Donald Trump. 

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 2268

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: