E Martë, 22 Gusht 2017

metaRaundi i parë i zgjedhjes së Presidentit të ri të Republikës së Shqipërisë do të nisë në datën 19 prill, në orën 18:00. Lajmin e bëri të ditur kreu i Kuvendit, Ilir Meta, në seancën plenare të së enjtes, dhe vendimi u morr në Konferencën e Kryetarëve më herët.

Më shumë...

komisioniKryeparlamentari Ilir Meta thërret sërish Kuvendin në një seancë të jashtëzakonshme në datë 18 prill, për ngritjen e komisionit “ad hoc” me 12 anëtarë. Ora 16.00 e 13 prillit do të jetë afati i fundit i të gjitha palëve politike për të dorëzuar kandidaturat për anëtarë të këtij komisioni.

Më shumë...

rama-20Kryeministri Edi Rama është dekoruar në Francë me titullin Komandant i Legjionit të Nderit. Lajmin e beri të ditur vet kryeministri në një postin me Twitter. 

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 8 nga 2267

8

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: