E Martë, 22 Gusht 2017

parlamokSot pasdite pritet te mbahet raundi i pare i votimit per Presidentin e ri. Ne seance nuk do te kete asnje emer kandidati pasi PS dhe LSI kane rene dakord te perzgjedhin nje emer sa me te pranuar edhe nga opozita, ndonese ato i kane votat e mjaftueshme per miratimin e presidentit.

Më shumë...

kqzPerfundon sot ne mesnate afati i percaktuar sipas Kushtetutes per regjistrimin ne KQZ te koalicioneve qe marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare te 18 qershorit.

Më shumë...

parlamSot për politikën shqiptare është prova e dytë për vettingun. Parlamenti mblidhet sot pasdite në seancë të jashtëzakonshme për të votuar kandidatët për dy komisionet e reja ad-hoc që përzgjedhin anëtarët e organeve të vettingut.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 2267

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: