E Premte, 15 Dhjetor 2017

1494240436ramaBrenda këtij viti shqipëria do të ketë linjë e saj ajrore. Ka qënë vetë kryeministri Edi Rama që ka bërë të ditur objektivin, i cili do te permbushet me ndihmën e qeverisë Turke.

Më shumë...

anetaretAshtu sic edhe politika është në krizë dhe e percarë kjo situatë tashmë është krijuar edhe ne instiucionin kryesor, Komisionin Qendror te Zgjedhjeve.Tre anëtarët e ketij komisionin Hysen Osmanaj,Klement Zguri,Vera Shtjefni janë në të njëjëtn linjë si opozita dhe deklarojnë se afati i fundit i regjistrimit të listave ishte 28 prilli në mesnatë dhe jo 29 prilli.

Më shumë...

ministria-e-jashtme-768x426Vendimin e gjykates së Komlarit ne Francë, e cila ka lënë të lirë Ramush Haradninajn duke rrezuar në këtë mënyrë Serbine për ta ekstraduar në këtë shtet, kanë ardhur edhe ragimet nga politika shqiptare.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 2268

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: