E Enjte, 22 Shkurt 2018

busahtiViti 2018 do të jete vendimtar për integrimin e Shipërisë në Bashkimin Europian. Ministri i Jashtëm Ditimir Bushati në fjalen e tij në Keshillin kombetar të integrimit është shprehur optimist për celjen e negociateve por nuk ka asnjë datë fikse duke shtuar se gjithmone është luajtur me datat.
E duke pasur si kryefjale integrimin e vendit ne familjen europian, kreu i diplomacise shqiptare ka theksuar se gjithmone vendi yne ka qene i pa lekundur ne kete drejtim por vonesat per kete ceshtja ja ka faturuar politikes. SIpas Bushatit nese politika nuk do te ishte konfliktuale Shqiperia do te kishte bere me shume hapa pozitiv dhe do ishte shume afer BE.
Ndërsa për marredheniet me greqinë dhe cështjen e shumedebatuar atë të kufirit detar Bushati ka deklaruar se kjo cështje si dhe ceshtje te tjera si minoriteti apo edhe ceshtje ditore jane perfshire ne nje pakete diskutimesh me palen greke

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: