E Hënë, 22 Janar 2018

meta-presidentPresidenti në detyrë Bujar Nishani ka dekretuar mbledhjen e një seancë të jashtëzakonshme parlamentare më 24 korrik, për ceremoninë e betimit të pasaardhësit të tij, Ilir Meta.
Dekreti i firmosur nga Nishani është bërë publik nga zyra e shtypit ne Presidencë. "Thirrje e Kuvendit, në sesion të jashtëzakonshëm, për bërjen e betimit të Presidentit të Republikës, më datë 24 korrik 2017", thuhet nw dekretin qw hyn ne fuqi menjwhere. Ilir Meta u zgjodh President më 28 prill, në kohën e një krize politike në Shqipëri, ku opozita ishte në çadër, dhe nuk u përfshi në votimin për Presidentin e ri. Meta bëhet Presidenti i tetë i Republikës së Shqipërisë.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: