E Hënë, 19 Shkurt 2018

basha beratKreu i opozites Lulzim Basha u ndal ne Berat ku prezantoi kandidatet e Partise Demokratike per kete qark per zgjedhjet e 25 Qershorit. I pari qe e mori fjalen ishte Astrit Veliaj, deputet i PD njeherazi edhe kandidat i kesaj force polike. Ai tha se nuk ka rendesi nese do te jete apo jo ne Kuvend pas 25 Qershorit, rendesi ka sipas tij qe Lulzim Basha te behet kryeminsiter. Astrit Veliaj i beri thirrje qytetareve qe te mbeshtesin PD-ne qe kjo force politike te siguroje 3 mandate ne qarkun e Beratit, sic ndodhi ne zgjedhjet e vitit 2009.
Deputeti dhe kandidati i djathte  e cilesoi Kryeministrin Rama si nje njeri qe nuk e do arsimin dhe zhvillimin e vendit, por qe do drogen dhe kazinote qe kane mbushur Beratin.
Astrit Veliaj i mbeshteti akuzat e tij tek fakti qe Kryeministri Rama, 4 vite me pare mbylli Universitetin e Beratit
Sapo e mori fjalen, Lulzim Basha premtoi se do investoj fuqishem te arsimi dhe Berati do e kete serish Universitetin e tij. Duke ju rikthyer debatit te listave, Basha tha  se Vendimi qe mori 2 dite me pare ishte I veshtire por I domosdoshem. Ai tha se Nuk I heq as presjen vendimeve te marra. Basha premtoi qe nuk do jete kryeminister i fasadave dhe I ekraneve, Por i njerezve te thjeshte. Basha e akuzoi kundershatrni e tij politik se rri i mbyllur ne zyren e  tij me flurura dhe vizatime. Kryeministri tha kreu I Opozites shkon nga ekspozita ne ekspozite ndersa qytetaret kane 1 mije halle.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: