E Hënë, 22 Janar 2018

1494240436ramaBrenda këtij viti shqipëria do të ketë linjë e saj ajrore. Ka qënë vetë kryeministri Edi Rama që ka bërë të ditur objektivin, i cili do te permbushet me ndihmën e qeverisë Turke. Gjatë një konference të përbashkët për shtyp me Drejtorin e bordit ekzekutiv te kompanisë “Turkish Airlines” Ilker Ayici, Kryeministri Rama nuk dha një datë fikse se kur do të fillojnë fluturimet e kësaj linje ajrore, por evidentoi faktin se falë këtij projekti do të rritet cilësia e shërbimit që do të ofrohet për shqiptaret
Ndërsa drejtori Bordit Ekzekutiv të Turkish Airlines, Ilker Ayci, deklaroi se qeveria turke, do të ndihmojë Shqipërinë si në rritjen e cilësisë së shërbimit si në aeroporte ashtu edhe në avionë.
Presidenti Erdogan dhe kryeministri Rama kanë diskutuar për bashkëpunim në sektorin e aviacionit civil. Siç tha edhe kreu i qeverisë shqiptare jemi duke përgatitur fizibilitetin e projektit. Do të rrisim cilësinë e shërbimit, si në aeroporte edhe në avionë. Do të mbështesim udhëtarët në destinacionet ku do shkojnë. Jemi gati të japim mbështetjen maksimale për popullin shqiptar
Gjatë kësaj konference, kryeministri Rama, shmangu çdo pyetje të mundshme në lidhje me situatën politike në vend, me kete argument

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: