E Enjte, 22 Shkurt 2018

kqzPerfundon sot ne mesnate afati i percaktuar sipas Kushtetutes per regjistrimin ne KQZ te koalicioneve qe marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare te 18 qershorit. Koalicioni opozitar ka bere te ditur se do te regjistrohet ne zgjedhje, vetem nese ato do te organizohen nga nje qeveri teknike. Por edhe koalicioni mazhorancës ende nuk eshte regjistruar ne KQZ. Ndërkohë që mëngjesin e 19 prillit, PS dhe LSI kanë doërzuar një kërkesë në KQZ ku kërkojnë shyrjen e regjistrimit të partive politike për zgjedhjet parlamentare.  Nese 19 prilli tejkalohet si afat per regjistrimin e koalicioneve, mes aktoreve politike po diskutohet dhe data 2 maj si kufiri maksimal per kete regjistrim. Madje KQZ ka bërë të ditur një ditë më parë se nuk ka asnjë vendim për shtyrje afati të regjistrimit te koalicioneve.  Por nëse kjo ndodh pas kërkesës së dy partive në maxhorance ne KQZ kjo do te hapte dhe nje debat ligjor lidhur me daten e zgjedhjeve.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: