E Premte, 15 Dhjetor 2017

mozaikPjesa më e madhe e dyshemesë me mozaik që mbulon gjithë sipërfaqen e një aneksi u zbulua gjatë heqjes së dherave në kuadër të gërmimeve arkeologjike në Amfipolis, sipas njoftimit të Ministrisë greke të Kulturës.

Më shumë...


dielliDy shpërthime të mëdha në sipërfaqe të diellit kanë lëshuar stuhi diellore magnetike, që do të godasin tokën sot më 12 shtator, me ç’rast pritët të ndikojë në ndërprerje të sinjaleve të GPS-it, radio komunikimit, dhe transmetimeve të tjera.

Më shumë...


bermudaTrekëndëshi i Bermudës ndodhet në Oqeanin Atlantik, në të cilin duke filluar nga 1800-a deri më sot janë zhdukur në mënyrë misterioze të paktën mbi njëqind anije dhe avionë dhe në disa raste është verifikuar që janë gjendur anije ose velierë të vegjël bosh, pa ekuipazh, edhe pse në bordin e tyre gjithçka ishte normale dhe varkat e shpëtimit ishin akoma në vendet e tyre, për këtë arsye nga një anë nuk ekzistonte asnjë motiv që të justifikonte një arratisje të ekuipazhit

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 4 nga 99

4

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: