E Premte, 15 Dhjetor 2017

1436873837878428Kjo fotografi eshte imazhi me i afert i Plutonit e publikuar nga NASA.

Më shumë...

ishte-agjente-e-fsheht-euml-u-zbulua-vet-euml-m-pas-vdekjes-s-euml-saj hdTë gjithë mendonin se ajo ishte vetëm një person i turpshëm dhe asocial.

Më shumë...

gjumiii-lodhjaA zgjoheni në mëngjes si i pirë, ndiheni i letargjik dhe keni mungesë energjie? Një nga arsyet e zakonshme për këtë gjendje është nga mungesa e gjumit, kafja e tepërt apo niveli i ulët i hekurit në gjak.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 3 nga 99

3

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: