E Enjte, 22 Shkurt 2018

9antiagingfoodsyoushouldeattostoptheclockNga nje moshe e caktuar e tutje duket se koha kalon me shpejt. A e dini perse?
Koha kalon shpejt sepse ne na ndodh ta masim jo thjesht me minuta, ore, dite, jave, muaj dhe vite por ne baze te ngjarjeve e rendesishme te jetes sone. Me kalimin e moshes reduktohen te ashtuquajturat “heret e para” si per shembull dita e pare e shkolles, puthja e pare, pushimet e para me te dashurin dhe pervojat qe sjellin risi ne jeten tone behen me te rralla.

Më shumë...

mbreteresha

Keto 17 sekonda te shkeputuara nga nje video familjare e periudhes se femijerise se Mbretereshes Elizabet ka vene ne pozite te veshtire Buckingham Palace, pikerisht per shkak te pershendetjes naziste te femijeve.

Më shumë...

Harta e ploteCili eshte kercenimi, mes atyre qe degjojme ne menyre konstante nga lajmet, me i frikshem per njerezimin? Kesaj pergjigjie eshte munduar t’i pergjigjet nje studim i institute amerikan te kerkimit mbi perceptimin global te atyre qe cilesohen si sfidat kryesore nderkombetare.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 2 nga 99

2

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: