E Premte, 15 Dhjetor 2017


ipodDisney ka nxjerrë një aplikacion falas dhe faqen përkatëse te quajtur Disney Movies Anywhere, dhe përfshin filmat e kompanive Disney, Pixel dhe Marvel që ju i keni blerë më parë, ose që doni t’i blini. Aplikacionin Disney Movie Anywhere mund ta përdorni në internet nga kompjuteri, iPhone ose iPadi juaj, pasi punon nëpërmjet iTune.

Më shumë...

xhuxhi-1Edward Hernandez është 28 vjeç dhe ëndërron të zotërojë një fermë në periferitë e varfra të Bogotasë në Kolumbi, të ketë një të dashur dhe të ngasë një Jeep. Ai është i gjatë vetëm 68 centimetra dhe shumicën e jetës së tij e ka kaluar brenda shtëpisë pasi kërkonte të shmangte ngacmimet dhe pyetjet e shumta që i bënin njerëzit rreth përmasave.

Më shumë...


nasaGalaktika jonë duket se ka një “fqinjësi” edhe më të madhe. NASA bëri të ditur se ka zbuluar 715 planete të reja, deri më tani grupi më i madh i planeteve të zbuluara njëkohësisht.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 99

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: