E Premte, 15 Dhjetor 2017

krokondiliPeshkatari nga Kosta Rika, Gilberto Shedden, vazhdon të luajë me krokodilin e tij, edhe pse është mbi 5 metra i gjatë dhe me 70 dhëmbë në gojë, sikur të ishte një hardhucë e vogël. Ky veprim do ishte tejet i rrezikshëm për cdo person tjetër.

Më shumë...

luleshtrydheNjë studim i zhvilluar nga University of Ëarëick, në Britaninë e Madhe ka treguar se si në brendësi të luleshtrydhes gjenden ekstrakte që aktivizojnë prodhimin në trupin tonë të një proteine të njohur si Nrf2, e njohur për vetitë antioksiduese dhe mbrojtëse. Një studim shkencor ka zbuluar se luleshtrydhet përmbajnë elementë të cilët reduktojnë kolesterolin në gjak.

Më shumë...


fcbKanë ikur ditët kur njerëzit lexonin libra para se të flinin. Tashmë, shumica e tyre sheh televizor ose kontrollon rrjetet sociale para se të mbyllë ditën.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 99

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: