E Premte, 15 Dhjetor 2017

googleNjë orë e re inteligjente do t’ju ndihmojë të monitoroni fëmijën tuaj në çdo moment, edhe kur nuk jeni afër tyre. Ora inteligjente e quajtur hereO GPS gjendet në faqen Indiegogo dhe është krijuar vetëm për fëmijët e vegjël. Është një pajisje gjurmuese shumë e mirë, me një dizajn perfekt për fëmijët, me ngjyra të ndryshme, dhe vjen edhe me disa aplikacione.

Më shumë...

123698Të ashtuquajturat llamba inteligjente po pushtojnë tregun këto kohët e fundit. Vetëm pak disa ditë më parë LG prezantoi produktin e ri Smart Bulb, një set llambash që lidhen me pajisjet iOS dhe Android për të ndriçuar shtëpinë. Tani edhe Samsung ka vendosur që të prodhojë llamba inteligjente për shtëpitë dhe bizneset e ndryshme.

Më shumë...

twitiRrjeti social Twitter ka njoftuar se do të tërheqë nga dyqani virtual i aplikacioneve shërbimin e muzikës të njohur si #music, pasi ky i fundit nuk ka arritur të bëhet aq popullor në mesin e përdoruesve.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 7 nga 99

7

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: