E Premte, 15 Dhjetor 2017

apple-stemaKompania gjigante Apple është pajtuar që të mbajë një seancë gjyqësore me konsumatorë dhe shtetet e SHBA-së kundër kompanisë për bashkëpunimin e bërë për të rritur çmimin e librave elektronikë. Kushtet e kësaj seance nuk janë bërë publike. Avokati Steve Berman, i cili përfaqëson paditësit, ka thënë që Apple duhet të paguajë 840 milionë dollarë, ose trefishin e shumës që kishte fituar kompania sipas vlerësimeve të tij nga çmimet e rritura të librave elektronikë. Seanca është vendosur të mbahet muajin e ardhshëm.

Më shumë...

qeshjeNë bazë të studimeve të ndryshme që janë kryer kohët e fundit, ka rezultuar se e qeshura sjell përfitime të ngjashme me ato të ushtrimeve aerobike.Të qeshësh është ilaçi më i mirë për zemrën. Duhet të qeshni sa më shumë, kjo pasi redukton stresin mendor, ofron përmirësim për personat me artrit.

Më shumë...

breshkaNjë breshkë e stërmadhe tropikale është zënë nga rrjetat e peshkatarit Adem Kraja në afërsi të gadishullit të Ada Buna. Breshka që mendohet se shkon deri në 30 kilogram u kap nga rrjetat e peshkimit vetëm disa metra larg bregut .

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 99

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: