E Premte, 15 Dhjetor 2017

ishte-agjente-e-fsheht-euml-u-zbulua-vet-euml-m-pas-vdekjes-s-euml-saj hdTë gjithë mendonin se ajo ishte vetëm një person i turpshëm dhe asocial.
Por pak kohë pasi vdiq në moshën 99-vjeçare, policët zbuluan në banesën e saj materiale që shihen vetëm nëpër filma hollivudianë. Eileen Burgoyne, me sa duket kishte shërbyer si agjente sekrete britanike gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe në banesën e saj u gjetën fitila shpërthyes, fishekë, pistoleta dhe madje edhe një armë që mund të vendosë poshtë makinës.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: