E Enjte, 22 Shkurt 2018

29Shkurti me 29 dite eshte menyra sesi identifikohet nje vit i brishte. Sistemet per matjen e kohes te cilat kane nisur te perdoren qe prej antikitetit e deri me sot kane te gjithe pasaktesi ndaj dhe viti i brishte u prezantua per te korrigjuar pikerisht gabime te tilla.

Më shumë...

halloHistoria e Njerezimit eshte shenjuar nga personazhe te keqinj, qe nisin me Kainin dhe Abelin. Duke bere nje permbledhje arsyet e kesaj dashakeqesie evidentohen pergjithesisht shkaqe si cmenduria, mania per pushtet, ose besnikeri e verber kundrejt nje ideologjie.

Më shumë...

Gjoba-e-mjetit-te-MPBPolicia rrugore gjobit mjetin qe i perket Ministrise se Brendshme.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 99

Fillimi
Para
1

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: