E Premte, 15 Dhjetor 2017

xha-suloooËshtë shuar në moshën 79-vjeçare nga një sëmundje e rëndë, Artisti i Popullit, Albert Vërria, aktor i madh i dhjetëra roleve në kinematografinë dhe dramës shqiptare dhe të huaj, që la pas 110 role, shumica e të cilave falë interpretimit të tij, janë sot pjesë e kujtesës kombëtare.

Më shumë...

dok festEdicioni i 14 i Festivalit  te filmit DokuFest do te celet ne Prizren ne datat 8 -16 gusht 2015 nga ku do te marrin pjese  rreth 200 filma shqipetar dhe te huaj  te  perzgjedhur  mes 3 mije te tilleve qe konkuruan  per te qene pjese e edicionit.

Më shumë...

monumenti pavarsiseMonumenti i pavaresise pati nje kontrate e cila nuk kishte mbyllur dhe kjo gje i solli nje dem financiar prej rreth 30 mije eurosh shtetit shqiptar.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 3 nga 97

3

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: