E Hënë, 19 Shkurt 2018

00 00 07 20.Still001Nje mozaik folklorik nga të gjitha trevat shqiptarë ka  krijuar festa e plisave e cila ka mbledhur per disa orë ne natyrën e Tiranës njerëz nga të gjitha qytetet e  shqipërisë por edhe jashtë kufijëve ku jetojnë  shqiptare. Nen kujdestarinë e vecantë të kompanise  Eurosig dhe te presidentit të saj zotit Kadri Morina,të  pranishmit në këtë evetn që ka si qëllim të jetë një  festë mbarëkombëtare, kanë kënduar nen tingujt e  muzikës se lehte popullore po nuk ka munguar as  ciftelia.Edhe vallet tradicionale kanë qenë pjese e keësaj feste  ku të gjithë pjesemarrësit kishin vendosur ne kokë  qeleshen e bardhë. Nën kete atmosefere festive, te vendosur ne kokë një  kapuc të bardhë, presidenti i Eurosig Kadri Morina ka  deklaruar se kompania e sigurimeve që ai drejton do të  jete përkrah këtyre aktivitete. Ndersa për të shpjeguar domethenine e kësja feste të  quajtur Plisat e bardhe kujdeste Bajzait Cani

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: