E Premte, 15 Dhjetor 2017

dok festEdicioni i 14 i Festivalit  te filmit DokuFest do te celet ne Prizren ne datat 8 -16 gusht 2015 nga ku do te marrin pjese  rreth 200 filma shqipetar dhe te huaj  te  perzgjedhur  mes 3 mije te tilleve qe konkuruan  per te qene pjese e edicionit. Gjate konferences se prezantimit te ketij eventi, Ministria e Kultures Mirela Kumbaro vleresoi bashkepunimin me Kosoven dhe rendesine e festivaleve te tilla qe afrojne kulturen e vendeve tone me ate europiane. Kumbaro e konsideroi si te rendesishme edhe temen e ketij edicioni: “Migrimi” e cila ka nje kuptim thelbesor jo vetem kombetare por edhe global.   Drejtori i pergjithshem i DokuFest  ne Kosove Veton Nukollari  theksoi se qellimi i temes eshte te evidentohen aspektet positive te migrimit. Ky eshte viti i dyte qe Shqiperia  bashkepunon me Kosoven per realizimin e festivalit te filmit Doku Fest, i cili financohet nga nje shume prej 270 mije eurosh

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: