E Mërkurë, 22 Nëntor 2017

berisha-korceMinistri i Drejtësisë Eduard Halimi garantoi sigurinë e familjes së ish-gjyqtarit të vrarë Skerdilajd Konomi si edhe të proceseve të tyre gjyqësore në lidhje me pronat. Reagimi i Halimit ka ardhur nga Pogradeci, pas letrës së hapur të familjes Konomi, e cila kërkoi mbrojtje nga shteti shqiptar. Ndërsa përsa i përket zbulimit të autorëve të vrasjes së gjyqtarit vlonjat, ministri Halimi tha se drejtësia do të presë rezultatin e punës së Prokurorisë.

Më shumë...

karte identitetiMinistria e Jashtme ka evidentuar 500 raste të thyerjes së sistemit të prodhimit të kartave të identitet dhe pasaportave. Kjo shifër është bërë publike nga drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Armand Teliti, në një raportim në komisionin parlamentar të sigurisë. Por ai ka vlerësuar se këto raste nuk cënojnë të gjithë sistemin, që ka prodhuar deri tani rreth 2.9 milionë karta identiteti dhe rreth 2 milionë pasaporta.

Gazmend Oketa: “Sa raste të tilla ka pasur në përqindje?”

Më shumë...

Faqe 1693 nga 1693

1693
Tjetra
Fund

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: