E Martë, 22 Gusht 2017

kaannKryeplaku i fshatiti Xhaj në Malësinë e Madhe është shpallur në kërkim pasi policia ka asgjesuar 168 fidanë Cannabis Sativa. Ndërkohë që për këtë cështje është proceduar në gjendje të lirë Inspektori i Shërbimit Pyjor.

Më shumë...

Peza 1Me kërkesë të Prokurorisë për Krime të Rënda, Gjykata për Krime të Rënda ka vendosur sekuestro preventive ndaj aksioneve, në masën 1 %, me vlerë rreth 113 milionë lekë të reja, të regjistruara në emër të shtetases Mirela Ndini, bashkëshorte e deputetit Alfred Peza, në bankën te nivelit te dyte në kuadër të hetimit të nisur ndaj tyre nga Prokuroria e Përgjithshme për veprat penale;

Më shumë...

sniper-tiraneFesta e Pashkës këtë herë është shoqëruar edhe me prezence te shtuar të policisë ku për 48 orë kanë qenë në gadishmeri 5 mijë punonjes të strukturave të policisë dhe gardës.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 1691

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: