E Enjte, 19 Tetor 2017

policiaPas furtunes ne poste drejtuese këtë here vala e shkarkimeve dhe transferimve ne polici ka prekur 11 drejtori vendore që nga Tirana, Durresi e deri ne Berat Shkoder e Lezhe.

Më shumë...

shkoder ngjarjaShkodra është tronditur nga një krim ne familje, pasi burri ka vrarë më armë gruan e tij. Ngjarja e rëndë ka ndodhur pak pas mesnatës në fshatin Guci e Re në Njësinë Administrative Rrethina.

Më shumë...

cakoDrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Haki Çako priti një delegacion të Policisë Italiane ku në fokus të takimit ishte koordimi për misionin e fluturimeve që do të monitorojnë territorin shqiptar, në kuadër të zbatimit të protokollit per identifikimin e kultivimit të kanabisit në Shqipëri.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 1693

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: