E Premte, 15 Dhjetor 2017

foto 5Duket si një ditë e qete votimi 25 qershori, por denoncimet ne policinë e shtetit kete here nga qyteteret kanë qenë në një numër të madh që nisin që nga shitblerja e votes, te fotografimi i saj e madje nuk kanë munguar as plagosjet.  Ne Tiranë dhe Elbasan janë raportuar raste te shit-blerjes se votave rastet janë referuar në prokurori nga policia.

Më shumë...

votNe Tiranë dhe Elbasan janë raportuar raste te shit-blerjes se votave rastet janë referuar në prokurori nga policia. kështu që në Tiranë.

Më shumë...

shengjinDisa persona janë përfshirë në një përplasje në Shëngjin. Sipas një njoftimi për shtyp mësohet se policia ka marrë informacion se në rrugën kryesore midis shkolles 9-vjeçare Shëngjin dhe një lokali ka patur të shtëna me  armë zjarri.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 1693

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: